Blir så otroligt less

Jag blir less på det mesta. Min familj, min pojkvän, skolan, mitt liv, kompisar, ja det mesta.  

Men nu blir jag verkligen så jävla förbannad, vad är egentligen problemet? Om jag ringer 2 gånger ena dagen och sen en gång dagen efter och du fortfarande inte svarar eller ens ringer upp??? Trots att jag VET att du håller på med din telefon 24/7 gör mig jävligt less.

Är less på hur jag som flickvän, respektive alltid ska vars tillgänglig, svara på en gång, alltid be om ursäkt först och alltid vara den som viker mig, anpassar mig efter vad du säger och ALLTID tänker på konsekvenser osv. Alltså jag blir lite ledsen när han inte svarar. Inte ledsen på ett kontrollfreak sätt utan mer för att det känns som om han skiter i mig. 
Jag antar ju att han går hela dagen i skolan och pillar på sin telefon men inte har jag fått ett godmorgon sms? Ett sms där han frågar hur jag mår, vad jag gör eller att han älskar mig. 

Är trött på att känna mig typ ensam i mitt förhållande. Att jag alltid får höra av mig, tjata, planera och alltid i slutändan bli den tjuriga flickvännen när jag egentligen är världens lyckligaste med honom. Vill bara känna att han också går och tänker på mig under sin dag. Precis som jag gör. Jag kan liksom skicka iväg ett randome sms och säga att jag älskar honom för att det är en självklarhet, samt att jag undrar vad han gör eller om han vill ses. Men sen när jag inte ens får ett svar så blir jag rätt ledsen. Känns som om jag gör för mycket eller för lite. Blir ledsen iaf.. 

RSS 2.0