Bad uppdate!

Jag vet att jag verkligen inte bloggat men jag har typ inte haft någon lust eller a tid eller nåt.. Men idag så tänkte jag faktiskt slänga ihop något, sitter just nu i soffan och försöker plugga Biologi...
 
 
 HALLÅ ALLA FRÅGAR PÅ ASK! 
 
http://ask.fm/NickiJellerydAdenberg

18/4 ♥

Fyra månader med Marcus idag, det har varit en toppen dag och i helgen får vi mysa lite extra med varandra! Ja planerna för helgen är ju att vara med min norrläning och mysa som fan ;) 
 
Är sjukt sugen på helg iaf, är helt slut som människa efter denna hektiska vecka i skolan, har seriöst haft prov varje jävla dag. ÅÅÅH usch!
 

Onsdag och sol

Jo men hej 
Nu sitter jagi skolan men Claudia och ska skriva på min Biologiuppsats. Känner mig så sjukt seg idag, kan ju vara för att jag är så grymt förkyld.. Men men jag e fit for fight iaf! Idag efter skolan så e det träning vid 19 till 20.30 tagga typ?
 
Känner mig lite smått stressad över skolan, allt kommer som i en jätte jobbig period nu igen. Nästa veckar har jag liksom prov VARJE jävla dag! Ååh jag känner att jag orkar verkligen inte med det här.
Fast alla är as stressade också nu när det bara är, aa va e det typ 10 veckor kvar sen går man ut grundskolan. Shit tiden går så sjukt fort, även fast allt inte har varit en dans på rosor så kommer jag sakna många så sjukt mycket, gäller ju bara att man har kontakt efter skolan också! :)
 
Tänkte bara meddela er om att jag är som på bilden idag, LOST.
Ska dra nu, bloggar eventuellt mera ikväll... 
Puss & Kram
 
 
      
 
 
 
 
 
 
 

Perfekt avslut på denna Måndag

Sitter just nu på bussen påväg hem från Tyresö och Marcus :( Ååh han åker hem ikväll, fan det är ett tag tills nästa gång vi ses men jag klagar inte! Jag väntar minsann på honom!

I helgen så var jag ju med Marcus vilket var super kul å mysigt! På fredagen så sov vi hos hans moster och jag fick träffa lill-Paul, ahaha alltså han är så otroligt gullig :D Jag och Marcus kollade på 21 Jump Street, sen så gosade vi ihop oss och släkte ner.
På Lördags morgonen så fick Paul sitt försenade påskägg av mig vilket han verkade gilla ;) Fast allt ungar älskar godis, typ. Runt 9.13 så tog vi bussen hem till mig och hemma hos mig så åt vi, kollade på film och mös i soffan (M-M-M) Juste! Jacqueline kom förbi en stund på lördags kvällen å träffade oss :) Söndagen var rätt lugn, vi åt lite till, var med min familj och bara mös den sista tiden vi hade tillsammans innan mamma körde hem honom❤

Nu ska ni få höra något kul! Jag trodde jag inte skulle hinna träffa Marcus innan han åkte idag MEN vi slutade 13.50 idag så jävla perfekt! Så jag hann dra till mitt favorit mongo❤

Jo men jag älskar honom, han är bara bäst! ❤


Rødspætte cupen i Danmark

Så jag tänkte skriva ett lite längre inlägg nu om fyra dagar i Danmark med laget då vi spelade cup där!

Vi åkte ifrån centralen på Torsdags morgonen med ett tåg som gick 06.14 till Göteborg, när vi väl kommit fram med tåget så skulle vi åka färgan över till Danmark. Man var verkligen sjukt seg när vi kom till skolan å blåste upp madrasserna osv eftersom alla var så jävla trötta...
På Fredagen så spelade vi 2 matcher som vi förlorade med bara 3-4 mål på så det kändes rätt ovärt :/ men där emot så vann vi allt på lördagen, söndagen och finalen på måndagen också!

Vi vann iaf b-finalen med 16-9 mot något norsktlag, måste också berätta att Huddinges a-pojkar bodde i samma korridor som oss på skolan så vi typ spelade lite kort å så med dem ;) Och sen så hejade vi som fan på deras matcher och vi fick tillbaka det som fan på vår final match, VI HADE GRYMMASTE KLACKEN!
Tack som fan guys ;)

Förövrigt så har den här cupen vart så jävla bra och alla har haft det så trevligt och jag e skit ledsen för det är sista cupen med Martin och Bodil! Han är den bästa tränaren jag någonsin haft!

https://cdn3.cdnme.se/3382385/7-3/pic_515c0f989606ee7c4c160e88.jpg" class="image">


Glad påsk!

Kom hem ikväll från Danmark och Rödspättecupen med mitt fantastiska lag som jag berättar mera om imorgon. Men nu när jag kom hem så möttes jag av en söt liten överraskning, min syster är så otroligt gullig som fixat påskägg själv som hon lagt så fint på min säng! Aah den ungen är för söt ibland!


RSS 2.0