Min saft blandar talang är ej bra


Tillbaka!

Hejsan! 
Ja, jag vet jag har varit riktigt ur usel på att uppdatera men det ska bli förbättringar!

Idag i skolan så började jag med skriftliga nationella i engelska vilket följdes upp av mitt svenska muntliga nationella. Detta betyder bara en sak, aaa precis! Såshjärna 123, det är jag för tillfället🙈 

Är förövrigt på g till dagis där jag ska hämta tjejerna, vi ska väll gå hem och pyssla med nåt kul. Känner att det är regn iluften, rätt tråkigt. 

Valborg imorgon och vädret säger både regn och sol? Hmm vet inte riktigt vad jag ska gå efter..  Tror att jag ska vara ute och sen får man se vart man hamnar. Kanske nån hemma fest? Vet inte riktigt men kul ska det bli minsann😊 

Igår var det sista träningen i Ekvallen för golvet ska läggas om och det kommer tydligen ta en hel sommar.. Så hedanefter så blir det ute träningar och bollträningspass i g2s idrottshall (ej något bra! 
 

Jobb dag idag


Tröttmössa! 😴

Tänkte säga godnatt nu och krypa ner i sängen. 

Idag har varit en bra dag och jag har mått oväntat bra! Jackie och jag har umgåtts i 2 dar och jag känner att det var skönt att umgås med eb utav mina bästavänner. Har känt mig så oerhört ensam  på sista tiden så det va så behövligt så! 

Idag har jag också jobbat vilket har sugit ut rätt mycket energi, men vad ska jag säga? Ungarna är underbara! Ååh

Nä nu ska jag sova, godnatt på er guys. 



Soliga Stockholm

Hejsan! 
Nu är jag och promenerar inne i stan med Julia, vi har ätit glass och jag har handlat piercingar till tungan. 

Nu är vi snart i slussen och vi får se vart vi tar vägen! Hörs sen, puss å kram 

Coola skuggor, javet

Jag är vaken och klockan är 01.07


Världens bästa jobb♡

Det är påsklov för mig nu men jag jobbar på med skolan och familjen lika mycket ändå! 
Igår och idag var jag i skolan och pluggade från 9-15 sen åkte jag raka vägen till familjen och sen efter så tränade jag. Det har varit fullt ös de 2 första dagarna på lovet, är helt slut på kvällarna. Haha! 

Nu är jag och jobbar hos familjen och vi sitter och bygger tågbana, solen har lyst rätt bra idag så vi var ute ett tag och blåste såpbubblor i solen. Super mysigt! 
När jag kom och hämtade tjejerna idag så hade de blivit målade till påskkärringar på förskolan, super duper söta! 

Bilder från i Måndags 


Vi byggde upp ett BR tält och åt äppelbitar till mellis där inne 😊

Bilder från i Tisdags 

















 
Vi har det jätte skoj med massor av bus, skratt och pyssel! Favvo tjejerna❤️

Idag blåser vi bubblor i vår solen ☀️


Vi fäller träd idag


Godmorgon ♡

Hejsan på er! 

Nu är jag straxt i forum och ska ha praktik! Är väll inte sådär över taggad men det ska bli skön å vara där innan lovet. Ska luncha med Madde idag så det blir väll antagligen tacobar eller Thaimat som vanligt.. 

För övrigt så drömmde jag typ världens läskigaste å äckligaste dröm ever, vaknade kallsvettig vid 4 imorse liksom. Näe usch va det var obehagligt!  

Min vecka har väll varit rätt lugn skulle jag säga. Jobbade i måndags och tisdags och ska träna idag! 

Bilder från i måndags 


Bilder från i Tisdags 





Tisdag i april

Hejsan! Nu sitter jag i skolan och tänkte slänga in ett litet inlägg innan naturkunskapen. Försov mig idag så fick springa till mensättra och jag hann faktiskt med 22an så det blev frukost iaf! :D

Idag ska jag jobba igen och sen ska jag hem å plugga till matte provet imorgon samt en Samhällsredovisning jag ska hålla tillsammans med Anton.....

Måndag

Idag är det en regn-dag. Jätte tråkigt faktiskt, dock så blir det hela lite roligare eftersom jag ska jobba idag! Vid 15.30 ska jag hämta tjejerna på dagis och sen ska vi hem å äta frukt. Mysa sådär, kanske spela spel eller pyssla. Sånt tycker dem är kul, hihi jag med! :)

Måndag och Tisdag

Hejsan! Veckan började bra och jag jobbade 2 eftermiddagar i rad hos familjen! Det var verkligen super mysigt och jag gillar ungarna som bara den alltså! ❤️ 

Hämtade flickorna på dagis och vi lekte ute ett tag sen gick vi in och spelade spel och åt äpple tillsammans! Det är verkligen super lyxigt att få jobba med barn, man känner sig verkligen så bra och att få se hur tjejerna hittar sig egen väg till mig och litar på mig mer och mer är så underbart! 
Här kommer några bilder från i måndags och tisdags. 

Måndag







Så avslutade vi med äpple och disskution om dagen på kottarna och solrosfröna! 

Tisdag






Favvisar❤️

RSS 2.0