Torsdag

Godmorgon 
 
Sitter i soffan nu och kollar på maskerad dräkter till imorgon, ska nämligen på halloween fest med Erika hos några famlje kompisar. Och imorgon så åker mamma och pappa till Gotland och kommer hem igen på Söndag så jag och Line ska ha en lite mysig helg för oss själva. Hihi ne nu ska jag kolla vidare. Kan lägga upp senare vad jag ska vara... Annars så får ni gärna kommentera tips på vad man kan ha som utklädnad. 
 
Puss

Godmorgon

Sitter på bussen nu påväg till Marcus jobb, vi gick upp vid typ 6 och tog bussen 20 över. Straxt ska vi hoppa av å gå till hans jobb.. Verkligen inte taggad på att gå nu, allt är kallt utanför bussen och me no gusta!  

Ikväll åker jag hem och det suger förresten också.. Det ända positiva är ju typ att jag kommer hit om 8 dagar igen och ju fortfare jag åker hem desto fortare kommer jag ju hit igen! Åh jag har haft det jätte bra här och sen så ba måste jag åka hem liksom..  Det suger

Bacon och ägg hos Olle

Igår sov jag och Marcus hos Olle och vi gjorde typ inte så mycket. 
Lite mys hade vi ju iofs, jag stekte lite ägg å bacon som vi åt senare på kvällen tillsammans och pratade om massa skit så Marcus lyckades göra mig generad, as Fuck.. Vi var lite i garaget, kollade lite på datan, duschade sen somnade vi♡ 

Några bilder från igår 

Mitt hjärta rör om i stekpannan, visst e han snygg? 

 
Älskar han så, även fast vi bråkar ibland så är han alltid nummer ett för mig. Mitt allt, Marcus jag älskar dig 


I Norrland

Hej hej! 

Ligger nu i sängen med Emilia och väntar på att Marcus ska komma hem. Idag så kom jag hem från Olle där jag å Marcus sovit i natt vid typ 7-7.10 imorse... Fett segt vet 
Jag och Emilia gick till Coop och handlade och kom hem för inte en så lång stund sen, jag har det iaf toppen här i Norrland hos min pojkvän!







En sådan dag

Idag är dagen före höstlov och jag mår hyfsat ok. Jag orkade upp idag iaf, jag orkar le idag. Jag saknar min prins och jag visste inte vart jag skulle ta vägen nyss. Har vart ganska ledsen idag.. Nog om det, saker är löst nu. 
 
Hittar du en tjej eller kille som du verkligen gillar så ge dem inte din själ. Kom ihåg att du är en egen person som behöver egentid och om personen du gillar inte förstår det så kanske den inte är rätt. Dock så kan det vara jävligt svårt att inse själv. Ibland önskar jag att den man gillar förstår att man vill vara med den men samtidgt också vilja vara med kompisar och göra andra saker. Det betyder inte alltid att man inte prioriterar sin partner i andrahand utan att förhållandet är såpass bra att man kan göra saker med andra också. Plus att skolan är jätte viktigt. Gör klart det du ska för att sedan ha tid övet till fritid och andra saker. Visst killen eller tjejen ska man ju träffa så ofta som möjligt men det är också deras ansvar att se till att du klarar dig i skolan och känner att förhållandet inte typ kväver dig. Jag fattar absolut att det är skit svårt men bägge två vinner ju på det hel eftersom man inte tröttnar på varnadra. 
 

Ekonomimässan

Idag vad jag på Ekonomimässan med klassen. Mötte upp Sofie, Karin och Sara i centralen och tog tillsammans med dem tåget till Helenelund. Efter en prommis på aa, kanske 5-10 min så var vi framme och typ fick våra biljetter för att gå in. Som den förra design mässan vi var på så var den här också väldigt rörig. Jag fattade och förstod uppgiften man skulle göra efter ett tag och efter jag å Alicia frågat runt o olika montrar. 
 
Tillskillnad från den andra gruppen så gick vi inte runt å roffade åt oss godis... Hahah, seriöst alla typ åt sjukt mycket från alla olika företags montrar..! En monter hade fan tillåmed macarons! Dock vågade jag inte gå fram och ta en :$ Efter vi var klara med frågorna så drog vi till skolan och åt lunch, efter lunchen hade vi matte och nu har vi samhällskunskap sen slutar vi! :D Imorgon är det praktik # TAGGAFUCKERS
 
 
 
 

Skolan

Sitter i skolan nu på information och kommunikations lektionen. 
Hade prov i svenskan idag, alla 30 begreppen och alla ordklasser å allt sånt... Jag är typ besviken på mininsats men egetnligen borde jag inte vara det. Min svenska lärare har typ bara haft 2 lektioner med just min klass med JUST denhär uppgifterna vi hade prov på då. Blir faktiskt lite arg när vi inte haft bra med tid på det här eller liksom en tydligare bild av vad vi egentligen ska ha prov på. Tycker det är såååå störande!
 
Efter lektionen nu så har jag studio, vilket betyder att jag får hjälp med att plugga! Har en massa grejer som ska in nu i olika kurser och det får INTE bli för mycket nu! 
 

Hemma dag idag.

Idag är jag hemma från skolan, jag har urinvägsinflammation och det suger.
 
Somade efter 20.00 igår och vaknade runt 8 imorse, asså hur länge har jag sovit så liksom? Känner mig iaf utvilad och nu ska jag bara gosa ner mig i soffan. Se u later ALIGATOOOR

RSS 2.0