Snart går jag ut GRUNDSKOLAN!

SHIT! Är vekligen så jävla pepp på att få gå ut från Ekliden skolan och dra till gymnasiumet ist! FUCK EKLIDEN säger jag bara, USCH! 
Det ska verkligen bli så skönt att börja i gymnasiumet och typ "böra leva" som mamam alltid säger ;) Det enda FETT jobbiga är väll typ att man måste tömma datorn på precis alllllt, dvs bilder, videos och grymma skolarbeten.. Vet inte vart jag ska föra över allt :/
 

27 Maj

Godmorgon har precis gjort matte prov på omprovstiden och sitter nu i korridoren och väntar på att klockan ska gå framåt. I helgen så blev jag överraskad av Thora, Erika och Jacqueline som hade fixat värsta picknicken och bjudit in massa annat folk som jag inte träffat på as länge! Det var verkligen jätte mysigt och as kul!

Efter vi hade haft picknick så drog vi hem till Jacqueline och badade och bastade hos henne sen avslutade vi kvällen med middag hos mig och grovt matkoma, hahah jag deckade i soffan :P
I söndags så tjillade jag efter att ha spelat gurra bollen med hela föreningen, det var sunkigt väder så jag var bara hemma efter det och idag så ska jag träna vilket känns skönt som faan!

Ha det bra, puss ❤


Nationella i Matte

Hejsan!
Idag hade jag nationella i matte vilket var fett segt, det var dock inte så jäkla svårt som jag hade förväntat mig och på Tisdag nästa vecka så är det dags för det muntliga. Det är jag inge taggad till heller :/ 
Det är iallafall fint väder ute och massa sol, as skönt ju! Och juste, torsdag fredag är vi ju lediga! Woohooo låång helg mannar :D Sen nästa vecka så fyller jag liksom år, aldrig mera femton!
 
Och föresten... Imorgon ska jag tillvårdcentralen för min mage.. Jag ska kolla min mage, får se om det verkligen är magkatarren. Jag tror helt ärligt att det inte är magkatarr för det borde ju gått över då? Eller? Plus att det jag fick av läkarna på sjukhuset hjälpte inte ens liksom :/ Aja jag är inte rädd för sjukhus å sånt men jag tycker det är läskigt med det jag ska göra imorgon, jag vet inte vad det heter eller hur det stavas men det heter typ "gastro"-blablablaa 
INTE KUÖL :(
Jaja, nu ska jag kolla lite facebook och tumblr, ha det bra guys :D
 
 
 

20 intressanta frågor

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Jag skulle nog leva i How I met your mother. Jag skulle vilja vara så med mina kompisar, och bara träffas hela tiden och ha roligt! MEN jag skulle också vilja leva i The Walking Dead för det skulle vara både hemst med fett coolt att få göra det (älskar den serien)

 


2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Oj, jadu.. Jag ville väl bli typ allt? Polis, Brandman, Ambulansförare, Superhjälte, Magdansös, Veterinär, Världs mästare i Trail, Delfinskötare och så klart Prinsessa! Jag var en mycket flitig liten flicka!

 

3. Vilken är din favoritdoft?

Gucci parfymen, liljekonvallblommorna på våren och Marcus lukt, den går liksom inte att beskriva 

 


4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

Åh, jag skulle vilja ligga på vårat landställe i Östergötland så jag skulle vara nära min famlij 

 

 

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Träffar Marcus och min familj, ringer alla mina kompisar och berättar hur mycket de betyder för mig. Sen så skulle jag vilja tatuera mig, göra något minnesvärt som sista grejen typ. Skulle vilja krypa ihop nära mormor som när man var liten och bara önska att allt skulle bli bra.

 

 

6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?
 
Mycket, jag skulle växt upp tuffare än vad jag gjort nu, pappa hade behandlat mig annorlunda och skolan hade gått ännu sämmre, jag hade nog också slagits mycket mera och vart med helt fel umgänge. Jag vet det.
 
 
 
7. Vilket är ditt favoritverktyg?
 
Jag vet inte, kanske typ en skruvdragare så man slipper jobba i onödan?
 
 
 
8. Vad gör du om tio år?
 
Jag är mamma och bor med min famlj i ett fint hem hoppas jag. Jag tror att jag kommer vara lycklig och må helt underbrat bra! Hoppas att jag kommer få jobba med något jag tycker jag  är bra på eller något som e roligt. 
 
 
9. Vilken är din bästa danslåt?
 
GENTLEMAN med PSY eller jag dansar seriöst till allt, jag köra bara och alla garvar.
PRECIS så som det ska vara
 
 
10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?
 
Jag skulle vilja sy de flesta av mina kläder själv, typ som blusar eller klänningar! Absolut små barn kläder, ååh gossiii
 
 

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

Jag skulle kissa ner mig, sen åka hem och gråta av chock 

 

12. Vad tycker du om ordet hen?

Jag använder det inte, tycker det låter som "den" saken där typ inte han eller hon, folk får dock använda det hur som helst, jag skiter i vilket fall som helst i det.

 


13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

Jag har inget, jag lagar bara nudelsoppa!

 

 

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?

Vet inte riktigt, jag är ju inte vegetarian men man kan ju faktiskt förbättra djurens föhållande iom att vi äter köttet och allt kött kanske inte känns lika frestande när man vet hur det går till. Köttet blir bättre, godare och allmänt mycket bättre bara om djuren lever undre bättre omständigheter

 


15. Är du beroende av något?

Kärleken i mitt liv, min mobil, min hårborste och mat. 

 


16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Vad betyder nostalgi? Är det typ tillbakablick..? Hahah eller mera SOM en tillbakablick.. Men typ kanske  Markolioo eller Disney musiken i alla filmer?

 


17. Vad gör dig riktigt förbannad?

Kompisar som sviker, sega idioter i trafiken, folk som luktar i bussen, folk som tränger sig i köer, sånna som vinner på godishjul men inte jag och när någon häller upp Coca Cola fel så den blir avslagen. 

 

 

18. Har du något riktigt bra husmorstips?

Haha jag e king på det här guys. Nej men haha vafan garva bara och bjud som fan på dig själv, skrattar inte folk åt skämtet så garvar ju du? Och i de flesta fallen så brister alla ut i garv iaf för man sitter där som ett cp å gråter till ett skämt som ingen egentligen förstod.

 


19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

JUDIT OCH JUDIT! Eller ica reklamen :D

 

 

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Nej men man ser ju på foton att jag är jätte lik, dock bara min hårfärg och kinderna som ändrats. Jag är fortfarande lika uttåtriktad, självständig och stark som när jag var liten! Har också lika lätt för att skratta och vara glad som då :)

 

 


5 maj idag

 
Godmorgon på er!
Sitter just nu på mattan i min stuga och ska försöka plugga sammtidigt som jag lyssnar lite på Thåström, han e förövrigt fett tung ;) Jaja, vädret idag var ju jätte trevligt, bortsett från att jag måste plugga hela dagen och faktiskt missar det...(just för att jag sitter inne å pluggar)
Har också sovit extremt dåligt inatt, kom hem vid 40 i ett, fick då gå ut med hundarna och sen la jag mig vid klockan ett, Marcus ringde ju vid klockan halv 3 och vi snackade i typ en timme så då var klockan typ halv fyra när vi hade pratat klart och  sen kunde jag inte somna om så jag låg vaken till 5-5.30.. Inte alls nyttigt för skönhetssömnen ;) Har också haft en SUUPER mysig helg med mina favorit tvilingar Astrid och Nora samt retard Elin! Vi sov hos Astrid och Nora, och som vanligt så åt vi vääärsta mega super ultra goda frukosten! #FOOODORGASM! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0