Hata tidiga morgnar..

Nu sitter jag i väntrummet på Sabbatsbergs sjukhus. Idag ska jag prata med en dietist som ska förklara för mig varför jag har ont i magen hela tiden, eller förklara en eventuellt anledning till varför.

Var här i början av juni och det är ju ett återbesök nuråå. 

Efter det ska jag hem och sova sen ska jag upp och jobba vid 15, sista arbetsdagen idag på hela sommaren sen semester 👏 Haha yeeey!
Jag gick upp 8 och är jätte trött, är inte van vid att gå upp så tidigt fast det inte ens är tidigt. 




Skolavslutning 11 juni Onsdag

Jag gick ju på sommarlov den 11 Juni, hann vara fin i 2h innan jag fick en piss dåligt dag. 

Efter jag fått mina betyg osv så tog jag moppen hem för att gå ut med hundarna och jag hinner inte mer än komma in i hallen och Kidde får ett anfall. Det har aldrig hänt förut och jag greps av sån panik! Det var hemskt, jag visste inte vad jag skulle göra. Han låg bara där på marken och krampade, ögonen rullade och det kom fradga och blod ur munnen på honom. 

Jag var skräckslagen, sjukt läskigt! Vet inte riktigt vad som flög i mig men jag drog ut honom till altanen och puttade bort våra andra hundar och försökte ta kontakt, det var typ som om jag försökte kontakta en människa. Som tur var slutade han efter en förskräckligt lång tid och jag var mer skärrad än vad han verkade vara! 

Efter några timmar kom pappa hem och då skulle jag äntligen få åka till södersved och bada på avslutningsdagen, eller aa det var iaf vad jag trodde...

När jag närmar mig södersved så ska man åka in på en grusparkering för att åka på en stig till stranden, bara det att jag kommer i full fart på moppen och 3 killar står i vägen för mig, tror ni att grabbarna flyttar på sig eller? 
Nej det gjorde dem inte, jag fick väja för en stenlelare och de 3 killarna. Styret viker sig och jag ramlar i gruset PRECIS bredvid dessa 3 killar som ser chockade ut. Deras reaktion var typ "shit gick det bra?" 
Medans jag slet upp moppen, pausade musiken å skrek "JA DET GICK JÄVLIGT BRA!!"

Haha jag kände inte att jag skrapat upp hela mitt knä, när jag kom fram började knät svida och jag vågade kolla ner och möttes av en blodigt knä. Trodde det inte var så mycket mer ända tills jag tvättade det... Euw säger jag bara, det såg ut som någon räfflat mig med ett rivjärn i knät... Euw!

Min första dag på sommarlovet SÖG. Hur var er dag, förhoppningsvis bättre än min! 






Såhär ser knät ut idag, har kliat bort massa skorpor.. Kommer få fula ärr😕

Dagen innan midsommar!

Hejsan hoppsan. 
Nu sitter jag på sängen med tovigt fuktigt hår, det nya schampot luktar sommar och det gör allt ännu bättre eftersom det är midsommar imorgon! 

Glöm inte att plocka 7 olika sorters blommor som du sedan ska lägga under kudden för att lyckas drömma om vem du gifter dig med, haha den gamla traditionen. 

Snart ska jag iväg med Sofie en sväng, det ska bli skoj som vanligt😊 

Nä nu måste jag kila, dags att sätta på mig ansiktet 




Vi har gymnastik


Hejsan!

Ja jag vet att jag inte skrivit inlägg över huvud taget nu ett bra tag utan det har varit lättare att lägga upp videos. 

Det har hänt mycket sen sist och jag är bara närmare å närmare sommarlov! Kan snart känna lukten av bruna ben å sol blekt hår. 

Det har varit extrem mycket i skolan och jag har knappt hunnit med att träna eller ens hinna ta en minsta vila, usch vad de senaste veckorna varit hektiska. 
Just nu är jag och jobbar, super mysigt😊 
Mellanmålet har precis mumsat upp och nu har vi haft lite låssas gymnastik på vardagsrumsgolvet 😉  





Stockholmscrossen på Uringe


Stockholmscrossen i Uringe


RSS 2.0